Ervaringen

Lees hier hoe andere cursisten de schilderlessen van KiesKleur ervaren.

 

Ben je cursist en wil je je ervaring online delen?

Stuur dan je testimonial per mail aan kieskleur@kpnmail.nl
“Super ontspannend, een fantastische lerares en een heerlijk sfeervol atelier met een heerlijk kopje koffie!!!! Genieten!!!!”
Agnes

“Nu durf ik ook voorzichtig te zeggen dat mijn tekenleraar op school ongelijk had.”

Mariëlle, 63 jaar
 

 

“Ik heb lang geaarzeld of ik me voor deze cursus zou opgeven. Het probleem is dat ik eigenlijk helemaal niet zo goed kan tekenen, ik had op school ook altijd lage cijfers voor dat vak. Toch vind ik het wél heel leuk om te doen.
Wat voor mij de doorslag gaf is een cursus kleien. Ook dat kon ik niet zo goed, maar ik vond het heerlijk om met mijn handen vormen te voelen ontstaan. En het resultaat viel eigenlijk best mee. Zo ging het uiteindelijk ook met de cursus bij KiesKleur. Karen begreep mijn aarzeling en leerde me om van het creatieproces zélf te genieten, zonder me druk te maken over het resultaat. Door op die manier ontspannen te creëren, heb ik niet alleen veel plezier gehad, maar durf ik nu ook voorzichtig te zeggen dat mijn tekenleraar op school ongelijk had.”

“Ik heb genoten van de les”

Yvonne

“ Wat was het heerlijk ontspannen zo’n schilderles, ik kijk alweer uit naar de volgende keer.”

“Je wordt vanzelf enthousiast!.”
 Gabriëlle van Goor

“Elke keer ben ik weer verbaasd welke leuke dingen ik heb gemaakt en hoeveel plezier en voldoening dit geeft. Karen weet je te inspireren, te motiveren en geeft je de juiste aanwijzingen hoe je tot een goed resultaat kunt komen. Bovendien gebruikt ze hierbij verschillende technieken die je je eigen kunt maken. Ze schildert zowel abstracte als reële objecten, dus voor elk wat wils.
Ik kan iedereen aanraden om eens een workshop bij haar te doen, ook al heb je geen ervaring.
Je wordt vanzelf enthousiast!”

“Karen geeft goed les en weet je te inspireren!!”
 Nettie Gramsma

“Ik heb al vele jaren les van Karen. De lessen zijn altijd leerzaam, ik leer steeds nieuwe technieken, stijlen en dit alles in een heel gezellige sfeer.
Karen geeft goed les en weet je te inspireren!!”

“In de plezierige ambiance van haar atelier voelt het bijna als vervelend om de penselen neer te leggen wanneer de koffiepauze aanbreekt!”

Wim Prins
 

“Karen is een bevlogen kunstschilder die met haar enthousiasme en rijke kennis je uitdaagt de grenzen van je kunnen op te zoeken. Ze geeft je daarnaast alle ruimte op een ontspannen manier binnen je eigen ambitieniveau en tempo toe te werken naar een kunstwerk om trots op te zijn. In de plezierige ambiance van haar atelier voelt het bijna als vervelend om de penselen neer te leggen wanneer de koffiepauze aanbreekt!”
.

“Karen helpt je met haar enthousiasme, deskundigheid en bevlogenheid over alle schroom heen en zoekt de grenzen op van je eigen kunnen; soms ook buiten je comfortzone.”

Nico Beindorff
 

 

“In januari van dit jaar ben ik begonnen met de introductiecursus schilderen bij KiesKleur. Zonder enige ervaring, met de nodige (gezonde) spanning en de vraag voor mijzelf of dat wel tot iets creatiefs zou kunnen leiden. Inmiddels ben ik negen maanden en drie schilderijen verder. Karen helpt je met haar enthousiasme, deskundigheid en bevlogenheid over alle schroom heen en zoekt de grenzen op van je eigen kunnen; soms ook buiten je comfortzone. Het zijn daarmee uitdagende en zeer plezierige ochtenden geworden!”.

“Gelukkig kreeg ik gewoon hele praktische aanwijzingen en leerde ik de ambachtelijke grondslagen van het schilderen. En dat is precies de no-nonsens aanpak die ik wilde.”
 Erik, 50 jaar

 

“Voor mijn verjaardag had ik aan mijn familie een schildercursus gevraagd. Ik bedoelde eigenlijk een schriftelijke cursus en toen ik een cursus bij KiesKleur cadeau kreeg, wist ik niet zo goed hoe ik moest reageren. Het was origineel bedacht, dat wel, maar zou dit nou wel bij mij passen? In gedachten zag ik mijzelf nog geen thee drinken met deftige dames. Al bij de eerste les werd echter duidelijk dat ik een verkeerd beeld had. Gelukkig kreeg ik gewoon hele praktische aanwijzingen en leerde ik de ambachtelijke grondslagen van het schilderen. En dat is precies de no-nonsens aanpak die ik wilde.”

“Ik ben nog lang niet uitgeleerd wat betreft het schilderen en kijk alweer uit naar de volgende les!”
 Marianne

 

 Sinds een paar maanden heb ik schilderles bij Karen. En wat heb ik al veel geleerd en geschilderd. Vaak is het moeilijk om aan het eind van de middag de penselen neer te leggen. Karen geeft op een deskundige en ontspannen manier les in haar gezellige en lichte atelier. In januari was er een expositie van haar leerlingen in de Werf. Van mij hingen er ook twee stukken. Wie had gedacht dat ik na zo’n korte tijd al mee kon doen aan deze kleurige expositie! Ik ben nog lang niet uitgeleerd wat betreft het schilderen en kijk alweer uit naar de volgende les!”